علمی

سیب | میوه ی نام آشنا در تمام جهان

حتماً تا کنون با انواع مختلف میوه های سیب برخورد کرده اید و طعم آنها را چشیده اید.

هر کدام از انواع سیب از نظر طعم و رایحه منحصر به فرد هستند.

با این حال شما تنها چند مورد از 7500 نوع سیبی که در سرتاسر کره زمین وجود دارد را دیده اید.

بیشتر درخت های سیب غیر وحشی، از دو نوع اصلی درخت سیب حاصل شده اند.

در واقع بیشتر انواع درختان سیب حاصل پیوند طبیعی Malus pumila  و Malus sylvestris هستند که بومی دو ناحیه در جنوب شرق آسیا هستند.

برخی از اقلام درختان سیب، تحمل زیادی در برابر آب و هوای سرد، مانند شمال آلاسکا دارند.

در حالی که برخی دیگر از آنها آب و هوای معتدل تر مانند نواحی ساحلی و نیمه بیابانی را ترجیح می دهند.

با این حال بیشتر انواع درختان سیب حداقل به 500 تا 1000 ساعت هوای سرد نیاز دارند تا محصولی خوشمزه و سالم تولید کنند.

و در جایی که هوا بسیار گرم یا دارای رطوبت زیاد باشد سیب تولیدی کیفیت و رنگ و روی خوبی نخواهد داشت.

ارقام رایج سیب:

سیب زرد لبنانی یا طلایی:

این نوع سیب شیرین و ملایم با پوست زرد روشن است که برای مصرف خام و پخته مناسب است.

سیب قرمز لبنانی:

این سیب شباهت زیادی به سیب زرد لبنانی دارد.

این سیب به اندازه گذشته محبوبیت ندارد و علت آن طعم نسبتا ترکیبی و بافت پودری و پوک این سیب است.

سیب مکینتاش:

این سیب به رنگ قرمز روشن، طعم ترش و شیرین، که برای مصرف خام و به صورت پخته در سس مناسب است.

سیب رم :

این نوع سیب کمی شیرین و آبدار، دارای پوستی به رنگ قرمز روشن، که طعم آن در حالت تفت داده شده یا پخته بهتر می شود.

سیب گالا:

سیب طلایی قلبی شکل با نوارهای صورتی- نارنجی رنگ است که آب دار، ترد و معطر است و طعمی شیرین دارد.

سیب واین سَپ:

سیب بنفش مایل به قرمز با طعم تند است که برای مصرف خام و نیز تهیه سرکه عالی است.

سیب گرانی اسمیت:

سیب سبز لیمویی با بافتی ترد و آبدار است که طعمی ترش و تند دارد. گرانی اسمیت برای مصرف خام و استفاده در پای سیب مناسب است.

سیب فوجی:

سیب ترد و بسیار شیرین، که پوست آن از قرمز پر رنگ تا زرد مایل به سبز با خطوط قرمز متفاوت است و به صورت خام یا پخته مصرف می شود.

سیب بریبرن:

سیب منحصر به فرد با پوستی نازک، طعمی ترش-شیرین و کمی تند است این سیب برای مصرف خام بسیار خوب بوده و رنگ آن از قرمز تا طلایی مایل به سبز متفاوت است.

سیب هانی کریسپ:

همان طور که از نام آن پیداست این سیب بافت ترد و طعم شیرین دارد و به هر صورت می توان آن را استفاده کرد.

پینک لیدی:

سیب ترد و سفت با طعم کمی شیرین، تند و مناسب برای مصرف خام و پخته است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن